Rólam

Mátyás Mónika vagyok

Mindig is fodrász akartam lenni. Úgy képzeltem, hogy a fodrászok élete biztosan boldog, hisz mások hajának széppé varázsolásával maguk is boldogságot adnak vendégeiknek. Mióta fodrász lettem, nap mint nap megélem, hogy ez tényleg így van.

Szabó Imre mesterfodrászatában tanulva, majd vele együtt dolgozva megtapasztaltam, hogy mennyi apróságon múlik ez az elégedettség-érzés.
Legyen biztos a fodrász keze – ez alap. Ahogy az is, hogy úgy készül el a frizura, hogy nem csak aznap mutat jól, hanem a vendég később is, maga is képes kezelni.
Amikor megnyitottam szalonomat, minden más számomra fontos összetevőt is hangsúlyozni akartam:

  • legyen kedves a fogadtatás
    érezd: várlak, és örülök neked,
  • legyenek tartalmasak a beszélgetések
    tudd: őszintén kíváncsi vagyok rád,
  • legyen meghitt és csinos a környezet
    pihenj meg: nálam minden a te nyugalmadat szolgálja.

Így lett a Mátyás Mónika Hair Studio egy kis ékszerdoboz (ahogy magamban hívom: “szalonka”), ahol az egyéni odafigyelés különleges élményét kapod.
Itt minden rólad szól.
Figyelmem gondoskodik teljeskörű kényelmedről, ollóm pedig arról, hogy hajad akkor is jól álljon, ha egy kis szél belekap a hazaúton.
A törzsvendégek által sokat emlegetett precizitásom és lelkiismeretességem a záloga annak, hogy pontosan azt a frizurát kapod,
…amit megálmodtál magadnak,
…ami illik a fejformádhoz / színtípusodhoz / személyiségedhez /hangulatodhoz,
…ami még 4 hét múlva sem veszíti el formáját,
…amit magad is könnyedén kezelni tudsz.

A természetes tisztaság, az egyszerű finomság, a halk zene, a finom kávé mellett a magas minőségű Alfaparf alapanyagok is mind azt szolgálják, hogy te magabiztosan és feltöltődve távozz a nálam töltött idő után.

Az álmom megvalósult: mindig örömmel és várakozással telve látok munkához és a munkanap végén azzal az elégedettséggel indulok haza a családomhoz, hogy megint sikerült boldog mosolyokat csalnom vendégeim arcára.

Ti mondtátok

Krisztina
Mónika nagyon alaposan, lelkiismeretesen és legfőképp szépen dolgozik, mindig elégedett vagyok a végeredménnyel. A stúdió szépen kialakított, modern, jó a hangulat, igazi feltöltődés a nála töltött idő.
Ancsa
Szívből ajánlom Mindenkinek! Nagyon ügyes, kedves, maximálisan elégedett voltam a végeredménnyel!
Violetta
Nagyon kedves, mindig örömmel megyek hozzá. Elégedetten és feltöltődve távozom! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Alexandra
Szuper színeket varázsolsz, mindig tökéletes frizurával jövök el tőled. Köszi!
Szilvia
Móni a legmegbízhatóbb fodrász és imádom a hajakat amiket csinál!
Kata
Ajánlom Mónit mindenkinek, aki profi, lelkiismeretes fodrászt keres. A stúdió modern, a kávé finom, jól lehet parkolni. Számomra 5*!
Nikolett
Nagyszerűen melíroz, vág, kedves, és segítőkész!
Szilvi
Móni személyében egy lelkiismeretes, a hozzá betérő vendég kéréseit abszolút figyelembe vevő, kedves és folyamatos továbbképzésekre járó szakembert ismertem meg, mindezt egy modern letisztult kellemes környezetben. Csak ajánlani tudom!
Patrícia
Szívélyes, kedves, lelkes, őszinte, egyenes, alapos... kevés ilyen fodrász van a szakmájában… Örülök, hogy ráleltem, és hogy fogadta a családomat, köszönöm!
Yvette
Nagyon ügyes fodrász, kedves, igényes szalonban. És még a hangulat is jó! 🙂