Hajszobrászat a szomszédban

Mátyás és Mátyás vagyunk

Móni és Attila

Az M&M Hair Stúdió közös álmunk gyümölcse: egy hajszobrászat, ami családi vállalkozásként generációkon át szeretné szolgálni a környékbeli szépülni vágyókat.

Professzionális hajstúdiónkat úgy alakítottuk ki, hogy a béke szigete legyen. A megnyugtató és kényelmes környezet, a halk zene és a finom kávé mind azért vannak, hogy érezd, itt minden rólad szól.

Miért Dél-Pesten nyitottunk?

Mert szeretjük a környéket, az itteni embereket.

 • Itt élnek szüleink.
 • Az itteni parkokban sétálgattunk, amikor egymásba szerettünk.
 • Itt is telepedtünk le.

Azokon a járdákon toltuk gyerekeink babakocsiját a játszótér felé, majd gurultunk rollerrel az óvodába-iskolába, amiken te is nap mint nap jársz.
Ide köt minket minden.
Fel sem merült bennünk, hogy máshol nyissuk meg az M&M Hair Stúdiót, mint a József Attila lakótelepen.

Itt akarunk professzionális színvonalat, minőséget nyújtani.
Nektek, akikkel együtt élünk.

Hogyan dolgozunk?

Van 7 alapelvünk, amiből nem engedünk:

 • Úgy bánunk a hajaddal, ahogy a sajátunkkal.
 • Emlékszünk történetére: tudjuk mit bír és mit szeret. Nyugodtan rábízhatod magad “frizuramemóriánkra”!
 • Az ollókat magabiztosan forgatjuk és soha nem vágunk többet, mint amennyit szeretnél. Inkább kétszer kérdezünk, minthogy túlzottan megrövidítsünk!
 • A precíziós hajvágásban hiszünk. Úgy dolgozunk, hogy a hajad otthon is könnyen kezelhető legyen és mindig minden szála jól álljon, bárhonnan is fújjon a szél.
 • Nyitottak vagyunk az újdonságokra, változtatási igényeidre! Azért tanulunk folyamatosan, hogy minden ötletedet meg tudjuk valósítani.
 • Fontos számunkra a kíméletes hajápolás. Magas minőségű Alfaparf alapanyagaink kellemes illatokkal és különleges puhasággal kényeztetnek.
 • Az időpontod szent. Nálunk nincs csúszás! Arra törekszünk, hogy soha ne kelljen 5 percnél többet várakoznod.
 • Tiszteletben tartjuk intim teredet. Beszélgetéseink köztünk maradnak. Megértjük, ha szeretnél csendben lenni vagy laptopodon dolgozni ittléted alatt.

Móni

Mindig is fodrász akartam lenni.
Úgy képzeltem, hogy a fodrászok élete biztosan boldog, hisz mások hajának széppé varázsolásával maguk is boldogságot adnak vendégeiknek.
Szabó Imrétől tanulva, majd mesterfodrászatában dolgozva tanultam meg úgy a szakmát, hogy vendégeim még 4 hét múlva is könnyen kezeljék általam vágott frizurájukat.
Mióta saját szalont vezetek, nap mint nap megtapasztalom, hogy a kedves fogadtatás, a tartalmas beszélgetések és a meghitt és csinos környezet rengeteget hozzátesz elégedettségükhöz.

Fodrászmester is azért lettem, mert fontos számomra, hogy tisztában legyek az aktuális trendekkel és kisujjamban legyenek a legfrissebb technikák, amelyekkel megörvendeztethetem laza és fiatalos törzsvendégeimet.

Ezen a számon kérj időpontot hozzám:
(+36) 20 446 86 76

Attila

Épületek díszítő szobrásza voltam.
A restaurálás volt a profilom. (Én faragtam újjá a Lánchíd két végén álló bástyákat.) Nem áll messze ettől a hajszobrászat sem: most hajakat formázok és teszek széppé.
Férfiak számára barber technikák és hosszú haj vágás is elérhető nálam, stresszmentesen csinosítok kisgyerek frizurákat, emellett természetesen vállalom hölgyek hajának teljeskörű “restaurálását” a festéstől a relaxáló hajmosás-masszázson keresztül a precíziós vágás-szárításig.

Szenvedélyesen érdekel, hogy lehet mindig jobban, tökéletesen vágni, hogy lehet a legelőnyösebb frizurákkal megörvendeztetni a vendégeket!
Móni beszélt rá, hogy pályát váltsak. Nagy öröm számomra, hogy vele vállvetve dolgozva, tőle tanulva szerezhetek magabiztosságot a szakmában.

Itt várom bejelentkező hívásodat:
(+36) 20 460 65 18

Ti mondtátok rólunk

Krisztina
Mónika nagyon alaposan, lelkiismeretesen és legfőképp szépen dolgozik, mindig elégedett vagyok a végeredménnyel. A stúdió szépen kialakított, modern, jó a hangulat, igazi feltöltődés a nála töltött idő.
Ancsa
Szívből ajánlom Mindenkinek! Nagyon ügyes, kedves, maximálisan elégedett voltam a végeredménnyel!
Violetta
Nagyon kedves, mindig örömmel megyek hozzá. Elégedetten és feltöltődve távozom! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Alexandra
Szuper színeket varázsolsz, mindig tökéletes frizurával jövök el tőled. Köszi!
Szilvia
Móni a legmegbízhatóbb fodrász és imádom a hajakat amiket csinál!
Kata
Ajánlom Mónit mindenkinek, aki profi, lelkiismeretes fodrászt keres. A stúdió modern, a kávé finom, jól lehet parkolni. Számomra 5*!
Nikolett
Nagyszerűen melíroz, vág, kedves, és segítőkész!
Szilvi
Móni személyében egy lelkiismeretes, a hozzá betérő vendég kéréseit abszolút figyelembe vevő, kedves és folyamatos továbbképzésekre járó szakembert ismertem meg, mindezt egy modern letisztult kellemes környezetben. Csak ajánlani tudom!
Patrícia
Szívélyes, kedves, lelkes, őszinte, egyenes, alapos... kevés ilyen fodrász van a szakmájában… Örülök, hogy ráleltem, és hogy fogadta a családomat, köszönöm!
Yvette
Nagyon ügyes fodrász, kedves, igényes szalonban. És még a hangulat is jó! 🙂